Балистична ракета е изстреляла Северна Корея. Според бреговата охрана на Япония

...
Балистична ракета е изстреляла Северна Корея. Според бреговата охрана на Япония
Коментари Харесай

Северна Корея изстреля нова балистична ракета

Балистична ракета е изстреляла Северна Корея. 

Според бреговата защита на Япония хипотетичната балистична ракета е била изстреляна по посока на Японско море. Ракетата е паднала в морето. На японските риболовни кораби се предлага да бъдат изключително деликатни и да не се приближават до отломките, съобщи Българска телеграфна агенция.

Южнокорейският общоприет щаб на въоръжените сили също заяви за изстрелването, само че към този момент споделя, че е бил изстрелян неидентифициран обект по посока на морето от източната част на Корейския полуостров.

Миналата година Северна Корея разгласи сполучлив тест на нов вид балистична ракета, изстреляна от подводница, на крилата ракета с огромен обхват и на хиперзвукова ракета.

Новият опит в този момент става в миг, в който Северна Корея към момента не е дала отговор на предложение на Вашингтон за среща на американски и севернокорейски представители за договаряния.

На значимо партийно съвещание предходната седмица севернокорейският водач Ким Чен Ун изрази подготвеност да ускори боеспособността на страната си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР